Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Μπισκοτάκια με τυρί και πάπρικα


Υλικά:

200γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
2φλ. αλεύρι ΓΟΧ
1φλ. τριμμένο τυρί
1 αβγό
1 κοφτή κ.γ. αλάτι
1 κοφτή κ.γ. baking powder
πάπρικα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ,  βάζουμε το βούτυρο,  το αλεύρι,  το baking, και το αλάτι και ανακατεύουμε. 


Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί και το αβγό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.  




Τυλίγουμε τη ζύμη σε μια μεμβράνη και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. 


Αφού βγάλουμε από το ψυγείο πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε στο ταψί. 


Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με πάπρικα.  Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150, για 40 λεπτά.  Έτοιμα!


Καλή επιτυχία!