Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Μανιταρόπιτα του πεντάλεπτου.


Υλικά:

1 πακέτο σφολιάτα
500γρ. γκούντα τριμμένο
2 κονσέρβες μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 κονσέρβα αρακά με καρότο
Λιγο γαλα 
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση:

Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ (25*35), και βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτα. 


Στη συνέχεια ρίχνουμε το μισό τυρί,  από πάνω τα μισά λαχανικά και μανιτάρια και συνεχίζουμε με το υπόλοιπο τυρί,  λαχανικά και μανιτάρια. 


Τέλος ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε,  με το άλλο φύλλο.  Αλείφουμε με λίγο γάλα και πασπαλίζουμε με σουσάμι. 


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα,  στους 180,  για περίπου μισή ώρα. Έτοιμη! 



Καλή επιτυχία!