Υλικά:
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
20ml. Ούζο
150γρ. Αλεύρι ΓΟΧ
1 κ.γ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. σόδα
1 κ.σ. λευκό ξύδι
130ml. Νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Αρχικά ψιλοκοβουμε το μάραθο και το κρεμμύδι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε ώσπου να έχουμε ένα πηχτό μείγμα.
Έπειτα βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι να κάψει, και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα.
Γυρίζουμε μέχρι να ροδίσει και από τις 2 πλευρές. Έτοιμα!
Καλή επιτυχία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου