Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Σου αλά κρεμ!


Υλικά:

1 φλιτζάνι νερό
1 φλιτζάνι αλεύρι σκληρό
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
Λίγο αλάτι
4 αβγά

Γέμιση:
Ένα φακελάκι Garni
200 γαλα

Επικάλυψη:
250γρ. Κουβερτούρα
2 κ.γ. βούτυρο
4 κ.σ. γάλα

Εκτέλεσή:

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε πρώτα το βούτυρο,  το νερό και το αλάτι. Μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε όλο το αλεύρι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα γρήγορα.  Μόλις σφίξει το μείγμα,  κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά,  ανακατευοντας συνεχώς.


Στη συνέχεια βάζουμε κουταλιά κουταλιά το μειγμα, είτε με κορνέ, στο ταψί,  φτιάχνοντας μικρά μπαλάκια σε  μέγεθος καρυδιού. Στη συνέχεια τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά,  ενώ στη συνέχεια χαμηλώνουμε στους 160 για αλλά 45 λεπτα. Ψήνουμε στον αέρα και δεν ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου κατά τη διάρκεια του ψησίματος. 


Αφού βγουν από τον φούρνο τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά και έπειτα τα κόβουμε στη μέση.  Στη συνέχεια αφού έχουμε χτυπήσει σαντιγί τα γεμίζουμε. 


Έπειτα λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί,  προσθέτοντας το βούτυρο και το γάλα.  Τέλος καλύπτουμε τα σου. Ετοιμα!


Καλή επιτυχία!