Υλικά:
120γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
100γρ. ζάχαρη
1 αβγό
220γρ. αλεύρι
1κ.γ. μπέικιν
ελάχιστο αλάτι
60γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το βούτυρο κομμένο σε μικρά τετραγωνάκια και την ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.
Έπειτα προσθέτουμε το αβγό. Αφου περάσουν 2-3 λεπτά σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.
Προσθέτουμε και την λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε.
Αφού ενσωματωθεί η σοκολάτα, βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
Πλάθουμε μπαστούνια μήκους περίπου 12 εκατοστά και τοποθετούμε σε ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για 20 λεπτά περίπου. Έτοιμα!
Καλή επιτυχία!
Σημ: Η συνταγή είναι από το περιοδικό Γλυκές Ιστορίες
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου